Interessante feitjes over lingerie

Lingerie heeft meerdere functies in het dagelijkse leven. Allereerst is er het hygiënische aspect; je lingerie beschermt je geslachtsdelen tegen aanrakingen en dergelijke. Daarnaast werkt de lingerie ook ondersteunend. Dat geldt met name voor vrouwen en hun borsten. Het is uiteraard voor een vrouw erg prettig als hun borsten fijn aanvoelen. Dat kan in combinatie met de juiste lingerie.

Wij merken echter dat het onderwerp ‘lingerie’ soms nog een beetje taboe is. Dat is volkomen onnodig, aangezien iedereen lingerie draagt. Ja, ook bij mannen heet dit lingerie. Een boxershort kan aangeduid worden als lingerie.

Wij hebben enkele interessante feitjes over lingerie opgesteld. Dit hebben wij gedaan naar aanleiding van de nieuwe Sapph By Faya lingerie collectie. Deze collectie is gelanceerd én is het straat voorbeeld van sexy lingerie. In dit artikel beperken wij ons alleen op feiten die betrekking hebben op vrouwen lingerie.

Verschillende maten

Uit verscheidene onderzoeken is gebleken dat vrouwen gedurende hun leven vele verschillende bh maten dragen. Het gemiddelde ligt zelfs op 6! Enerzijds komt dat door de groei van de borsten, maar anderzijds ook doordat niet elke beha dezelfde pasvorm heeft.

Beha’s weggooien

We gaven hierboven al aan dat lingerie meerdere functies in het dagelijkse leven heeft. Een beha heeft een behoorlijk belastende functie; het moet tenslotte de borsten op hun plek houden en ondersteunen. Mede daardoor moeten de meeste beha’s al na zes maanden weggegooid worden. Uiteraard zit hier wel verschil in of je nou een beha bij de Zeeman koopt of een beha uit de Sapph By Faya lingerie collectie.

80% draagt de verkeerde maat

Er zijn meerdere beha experts die stellen dat 80% van alle vrouwen de verkeerde beha draagt. Deze beha’s zijn of te groot of te klein. Onderaan de streep zorgt dat ervoor dat de borsten niet op de juiste manier ondersteund worden.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.