Bouwstenen van een succesvol dieet: fitness en maaltijdvervangers

 

Dit is Nicole hier. Mensen in mijn omgeving weten het al, maar ik ben de afgelopen 2 jaren zo een 40 kilo afgevallen. Ongelooflijk toch? Nu wil ik wat terug doen voor de wereld en zwart op wit zetten hoe ik dit voor elkaar gekregen heb.

 

Eigenlijk waren er twee fundamentele bouwstenen voor dit succes om maar met de deur in huis te vallen, geregeld naar de fitness en maaltijdvervangers. Bewegen en op je voeding letten, niet heel schokkend toch? Had je verwacht een superfood of andere exotische flauwekul zoals acai bessen of garcinia cambogia dan zit je mis. Natuurlijk zal het geen kwaad kunnen om dat soort voedingswaren geregeld te eten maar ik geloof er persoonlijk niet in. Er is niet een of andere bijzondere bes in de natuur die magisch al de kilo’s zal laten verdwijnen dit is een sprookje. Ik benadruk het, want in een dieet, gaat het niet alleen om de juiste dingen te doen en te eten, maar ook om de focus.

 

Enfin de focus lag op iedere dag 45 minuten een workout in de lokale gym. Een mix van cardio en ook een beetje werk met gewichten. Dit is geen rocket science er zijn zoveel schema’s te vinden op het internet en anders kunnen ze je hier wel mee helpen bij uw lokale sportschool.

 

Qua eten. Ontbijt en avondmaaltijd gewoon eten. Ontbijt iets in de trant van havermout of muesli. En dan avondeten wat de pot schaft. De lunch… sla ik die over ofzo? Nee, dan kies ik voor een koolhydraatarme maaltijdvervangende shake. Enfin, c’est ca, that’s it, veel meer dan dit komt er niet kijken bij mijn succes dieet. Let wel dat je de juiste shake kiest. Er zijn veel slechte shakes op de markt. Enfin, bekijk hier een handige vergelijking van maaltijdshakes. Die van Be-Slank komt het beste uit de test, dus die heb ik gekozen.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.