Het perfecte relatiegeschenk: de bidon

Elk bedrijf kent het wel en maakt hier gebruik van: relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn de perfecte manier om jouw bedrijf te promoten op een gemakkelijk, slimme en snelle manier. Daarnaast is het ook fijn om een praktisch relatiegeschenk te hebben, zodat het voorwerp lang en vaak gebruik zal worden. Er zijn een heleboel verschillende relatiegeschenken te bedenken. Denk bijvoorbeeld eens aan een bidon. Een bidon is een grote drinkfles, dat ontzettend handig is bij bijvoorbeeld het sporten. Deze drinkflessen kan je laten bedrukken met jouw merknaam en deze zal dus goed zichtbaar zijn op de bidon.

Bidon als relatiegeschenk

De bidon is het beste te herkennen wanneer het voorzien is van jouw merknaam. Bedrukte bidons als relatiegeschenken zijn daarom ideaal om reclame mee te maken voor je merk. Dat is dan ook het voornaamste doel van een relatiegeschenk. Wanneer je een praktisch relatiegeschenk uitzoekt om weg te geven aan je partners of klanten is de kans groot dat deze veel gebruikt zal worden. Ook is een bedrukte bidon een groter object dan bijvoorbeeld een sleutelhanger en dus is je merknaam beter te zien. Een groot voordeel van de bidon. Een bedrukte bidon zorgt ervoor dat je een grotere naamsbekendheid krijgt.

Bidon laten bedrukken

Met een normale bidon maak je natuurlijk geen goede reclame, daarvoor moet je hem op een originele manier laten bedrukken met je eigen merknaam. Een bedrukte bidon maakt veel indruk en is daarom de perfecte manier om snel en gemakkelijk reclame te maken. In een online webshop kan je het relatiegeschenk naar wens laten bedrukken. Voorzie het bijvoorbeeld van een passende kleur en zet de naam van je bedrijf groot op de zijkant. Zo is het zichtbaar voor iedereen. Zorg er wel voor dat de bedrukking van de bidon van een goede kwaliteit is, zodat je logo er niet snel afslijt!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.