bokzak kopen

Bokszak kopen? 5 redenen om te trainen op een bokszak!

Wil je als bokser graag thuis kunnen trainen? Of wil je beginnen met boksen om fitter te worden? Dan is een bokszak kopen een goed idee. Bij zowel mannen als vrouwen is boksen een erg populaire sport. Zeker het boksen tegen een bokszak is enorm intensief en zorgt ervoor dat je snel fitter wordt.

5 redenen om een bokszak te kopen

1. Vermindert stress

Heb je regelmatig last van stress? Dan is het heerlijk om je volledig af te reageren op een bokszak. Tijdens een bokszaktraining komt er heel wat endorfine vrij. Dit is een stofje in je lichaam dat ervoor zorgt dat je je gelukkig en vrolijk voelt. Na de training zal je stressniveau flink verlaagt zijn.

2. Train je complete lichaam

Bij een goede training op de bokszak train je uithoudingsvermogen en kracht tegelijkertijd. Boksen is dan ook erg goed voor je lichaam. Het is enorm intensief en daarnaast train je alle spieren van je lichaam. Je wordt sterker en fitter tijdens een bokszaktraining.

3. Perfecte workout voor afvallen

Tijdens het boksen verbrandt je enorm veel calorieën. Als je graag wilt afvallen is boksen dan ook een van de beste sporten die je kunt doen. Een bokszaktraining kan je zo intensief als je wilt maken. Je kan natuurlijk de lengte van actieve rustperiodes bepalen. Per minuut kan je tot 13 calorieën per minuut verbranden. Dat zijn 790 calorieën per uur. Als je doel is om gewicht te verliezen dan is een bokszaktraining zeker een aanrader.

4. Verveelt nooit

Boksen is natuurlijk erg gevarieerd, waardoor het nooit saai wordt. Een bokszak op zolder of onder de veranda in de tuin is ideaal om te trainen. Leef je helemaal uit op de bokszak.

5. Train voor een platte buik

Boksen is erg goed om gewicht te verliezen, daarnaast traint je tijdens een bokszak training ook je buikspieren. De combinatie van deze twee voordelen zorgt ervoor dat je buikspieren beter zichtbaar worden. 

Voor een bokszaktraining heb je naast een bokszak natuurlijk ook bokshandschoenen en sportkleding nodig. Op Vechtsportwinkel.com vind je alles voor de vechtsporter. Kijk gerust eens rond in deze webshop vol met (vecht)sportartikelen.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.