Wat is fitness?

De meeste mensen denken bij fitness gelijk aan iets negatiefs, het is vermoeiend, saai en ik heb al een goed gewicht. Ook denken mensen gelijk dat je met fitnessen moet afvallen, dit is totaal niet zo! Je kan natuurlijk fitnessen om af te vallen maar je kan het ook doen om een betere conditie of spieren te krijgen. Fitnessen kan heel leuk zijn maar de meeste mensen kunnen hun motivatie niet vinden of ze raken hun motivatie kwijt. Je wilt beginnen, maar je weet niet waar of hoe. Wanneer je het uiteindelijk wel weet moet je daadwerkelijk nog beginnen, maar iedere keer als je wilt beginnen zit je net zo lekker op de bank of ben je te moe om te sporten. Hierdoor is het mogelijk om een personal trainer in te huren. Deze trainer kan je helpen om het beste uit jezelf te halen en zorgt er ook voor dat je fit wordt. Ook helpt een personal trainer je met de juiste motivatie te krijgen en te houden voor het fitnessen.

Het vinden van een personal trainer

Je kan een personal trainer overal vinden. Je kan bij een sportschool voor een personal trainer vragen of iemand die je kent is een personal trainer, maar je kan het ook op internet zoeken! Woon je in de omgeving Rotterdam? Dan kan je simpel op Google zoeken: personal trainer Rotterdam. Hierdoor vind je allerlei trainers in de buurt. Wanneer je de juiste personal trainer hebt gevonden kan je precies aan hem uitleggen wat je wilt bereiken en hoe lang je er over wilt doen. Denk hier wel realistisch bij. Je kan niet van helemaal geen spieren naar een bodybuilder gaan binnen 5 weken. Neem de tijd en het resultaat komt vanzelf. Wil je niet afvallen maar meer spieren krijgen, wil je alleen thuis fitnessen of alleen fitnessen zonder apparaten dan is dat zeker mogelijk! Jij kan samen met je personal trainer alles overleggen. Jouw trainer bedenkt een fitness plan en jij voert het uit met zijn hulp. Ook kan je voor vragen of tips altijd bij jouw trainer aankloppen. Hierdoor is het hebben van een personal trainer heel handig.

Als je al een tijdje sport en je ziet geen verandering dan kan het aan je voeding liggen. Je voeding speelt namelijk een grote rol in je leven. Je kan natuurlijk paar dagen in de week sporten maar als je daarnaast elke dag te veel snacks eet bijvoorbeeld; chocola of chips dan zie je inderdaad weinig vooruitgang. Je kan een speciaal voedingsschema aanvragen. Je vult een formulier in, hiermee bepalen ze je doelen en je voorkeuren. Vervolgens heb je een voedingsschema die gepersonaliseerd is op jou. Met een voedingsschema kan je bijhouden wat je mag eten per dag en hoeveel. Je hebt je voedingsschema, maar je weet niet wat je moet koken. Geen zorgen want er zitten veel verschillende en heerlijke recepten tussen die je kan proberen. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.