Wat zijn de voordelen van omega 3

Waarschijnlijk vraag je jezelf wel eens af wat zijn de voordelen van omega 3. Dit is een terechte vraag, want je ziet veel mensen die deze producten gebruiken. Hierbij is het dus goed om te kijken wat omega 3 is en wat de voordelen hiervan zijn. Om deze reden is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. We zullen hieronder namelijk kort stilstaan bij de verschillende voordelen van omega 3. Voordat we dit doen gaan we eerst kijken wat het is. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het verstrekken van de juiste informatie omtrent omega 3.

Wat is omega 3

Omega 3-vetzuren is het meervoudig van onverzadigde vetzuren. Hieronder kunnen we er een aantal schalen. Een aantal bekende hiervan zijn alfa-linoleenzuur (ALA), vis vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en tot slot docosahexaeenzuur (DHA). Deze vetzuren beschermen jouw lichaam tegen hart- en vaatziekten. Nu ben je waarschijnlijk benieuwd waar deze stoffen in zitten. Als we kijken naar alfa-linoleenzuur, dan zitten deze stoffen vooral in lijnzaadolie en plantaardige oliën. Daarnaast zit het ook in vlees en groente. Als we kijken naar eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur, dan zijn deze voornamelijk te vinden in vis en in schaal- en schelpdieren. Het is dus belangrijk dat je van alles voldoende binnen krijgt. Dit gaat natuurlijk lastig als je een bepaald soort eten niet lekker vindt. De omega 3 pillen helpen je hierbij als de beste! Je kunt deze bij diverse websites bestellen. Een goed voorbeeld van een partij waar je deze producten kunt aanschaffen is Care by Nature.

Wat zijn de voordelen van omega 3

Als we kijken naar Omega 3 is het naast het verhelpen van hart en vaatziekte ook goed voor zwangeren en baby’s. Dat komt omdat DHA bijdraagt tijdens de zwangerschap aan het geven van borstvoeding. Hierbij wordt de ontwikkeling van de hersenen en het netvlies van het kindje verbetert. ALA is daarbij nodig voor normale groei van kinderen. Het is daarom van belang als je een kind hebt dat deze voldoende omega 3-vetzuren binnen krijgt. Eet je bijvoorbeeld nauwelijks vis? dan is het advies om pillen aan te schaffen zodat je zeker weet dat het kind voldoende voedingsstoffen binnen krijgen

Tot slot is uit diverse onderzoeken gebleken dat het eten van een portie vis per week goed is voor het hart en bloedvaten. Om deze reden is het goed om te kijken naar supplementen waar dit in zit. Eet jij geen vis? Dan is het zeker aan te raden om omega 3-vetzuren pillen in te nemen zodat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Kortom, het binnenkrijgen van deze stoffen draagt bij de bevordering van je lichaam. Om deze reden is het zeker aan te raden om hier ook structureel pillen van te nemen zodat je altijd voldoende vetzuren binnen krijgt.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.