Waarom kiezen voor sneaker werkschoenen?

Je ziet ze niet vaak, een werkschoen met een mooi uiterlijk.Meestal zien werkschoenen er lomp uit met een overdreven grote veiligheidsneus. Stevige werkschoenen zijn een vereiste in veel beroepsgroepen. Wil je toch een paar mooie werkschoenen kunnen dragen? Dan zijn safety sneakers, ofwel sneaker werkschoenen, een goede oplossing. Ze hebben het uiterlijk van een gewone sneaker, maar voldoen ook aan de vereiste veiligheidsnormeringen voor op de werkvloer.

Wat zijn Safety sneakers?

De veiligheidssneakers zijn veiligheidsschoenen die zijn vorm gegeven als sneakers. Er is geen overneus en de schoenen zien er niet meer zo lomp uit. Met de uitstraling en vormgeving van deze schoenen kruipen ze steeds meer richting de gewone sneakers. Natuurlijk wel nog steeds met het behoud van de veiligheid die je bij werkschoenen moet verwachten.

Inmiddels zijn er nagenoeg geen fabrikanten van werkschoenen meer te vinden die geen sneakermodellen op de markt heeft gebracht. Dit komt dan ook omdat de vraag naar dit type werkschoenen groeiende is. Daar waar vroeger alleen in de bouwsector werkschoenen verplicht waren, zijn er tegenwoordig steeds meer beroepen waar veiligheidsschoenen verplicht zijn. Ook beroep die binnen werken en uberhaupt geen overneus nodig hebben.

Wat zijn de voordelen van een Safety sneaker?

  • ruimte: door de ronde neus van de safety jogger werkschoen of safety sneaker, is er genoeg ruimte voor de tenen. 
  • uitstraling: doordat het op sneakers lijken kun je de schoenen veel beter matchen met de outfit die je aan hebt. 
  • gemak: omdat het sneakers zijn lopen ze een stuk lekkerder dan de gewone werkschoen. Dit kan prettig zijn als je de hele dag moet lopen. Let wel nog steeds goed op welke normering je nodig hebt. 
  • veters: in sneaker werkschoenen zitten altijd veters. dit is met een goede reden gedaan. Dit is namelijk zodat je hem steviger op de voet kan laten aansluiten of juist wat losser. 
  • flexibiliteit: de flexibiliteit van sneaker werkschoenen zijn heel erg goed. Ze vormen en bewegen goed met de voet mee, dat zorgt voor een hoog draagcomfort.

Netjes en veilig met Safety sneakers

Sneaker werkschoenen zijn de ideale oplossing wanneer je een baan hebt waarbij je zowel op kantoor, als in een magazijn of bouwplaats aan het werk bent. Voor beide werkplaatsen heb je normaal gesproken andere schoenen nodig, maar met sneaker werkschoenen kom je op beide plekken zowel netjes, als veilig de werkdag door.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.