Voeding voor een platte buik

De zomer komt er weer in dat betekent dat we allemaal weer in onze zwemkleding in de zon willen liggen. Dit betekent ook dat veel mensen toch graag een paar kilootjes kwijt willen. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om veel uurtjes te zweten in de sportschool, af te vallen onder begeleiding of het kan ook veel makkelijker. Er zijn namelijk soorten voeding die zorgen voor een platte buik. Je vindt hieronder welke dit zijn!

Amandelen

Amandelen zitten vol met gezonde vetten die ervoor zorgen dat je minder zin krijgt om te snoepen. Daarnaast zorgen ze ook nog eens voor een goed spierherstel en zelfs het opbouwen van spieren wordt bevorderd. Dus hou je niet in en neem een lekker handje amandelen als tussendoortje.

Knoflook

Knoflook is niet alleen een echte smaakmaker als het aankomt op het maken van gerechten maar het zorgt ook nog eens voor een plattere buik. Het zorgt ervoor dat het vet in je lever vermindert wordt, heeft een detox-effect en vermindert ook een opgeblazen gevoel. Je kunt knoflook eten door een partje samen te voegen met een appel en wat honing.

Frambozen

Frambozen zitten net zoals aardbeien en bosbessen vol met vezels die ervoor zorgen dat je lang vol zit en dus niet snel zal gaan snoepen. Daarnaast zit er in frambozen ook veel vitamine C welke heel goed zijn voor je immuunsysteem en je huid. Het is dus heel erg verstandig om je dag te beginnen met een lekkere smoothie met frambozen of wat yoghurt met frambozen. Zo heb je een gezond begin van de dag en zorg je dat je niet snel honger zal krijgen.

Avocado

Avocado is toch wel een van de populairste etenswaren als het aankomt op gezond eten, en dat is zeker niet onterecht. Een avocado zit namelijk boordevol met gezonde vetten die ervoor zorgen dat je vetverbranding verhoogt wordt. Naast dat de vetverbranding gestimuleerd wordt zorgt een avocado ook nog eens voor een goede portie energie. De avocado is dus zeker niet te missen.

Havermout

Havermout zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft zodat je geen energiedip of een eetbui krijgt. Daarnaast zit havermout ook vol met vezels die ervoor zorgen dat je niet snel honger zult krijgen en ook zorgen voor een betere werking van de darmen met als gevolg natuurlijk een platte buik. Havermout is er geschikt als ontbijt voor een goede start.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.