Squash, Fitness of kiten?

Je hebt geprobeerd een leuke sportactiviteit te vinden maar het lukt maar niet? Je hoort vaak dat Fitness niet lang leuk blijft maar ik zal helpen met tips. Naast fitness kan Squash je een geweldige goede conditie en gezondheid geven. Squash een geweldige optie, gezien het feit dat het niveau van verbrande calorieën bij het squashen erg hoog is. Simpel gezegd bestaat het uit een indoor squashbaan met een deur waar 2 tot 4 deelnemers aan de activiteit kunnen deelnemen. Er zijn behoorlijke lichamelijke fitheid, reacties en concentratie nodig om ervoor te zorgen dat je de andere speler verslaat. Het spreekt vanzelf dat met een stimulerend trainingsregime zoals squash en de verbrande calorieën bij het squashen, je snel je doelen zult bereiken, of het nu gaat om het bereiken van je ideale gewicht, jezelf fit en gezond houden, de concentratie verhogen of gewoon deelnemen aan een energieke werkzaamheid.

Als een zeer intensieve, bewegende oefening, wordt squash beschouwd als een geweldige cardio-oefening. Ongeacht hoe oud je bent of geslacht, je kunt geweldige resultaten verwachten van deelname aan squash. Wat je moet doen is je inschrijven bij een sportcentrum en binnen met de wedstrijd beginnen. Je hebt je squashuitrusting nodig en Harrow squashrackets is zonder twijfel een van de meest effectieve manieren die je kunt overwegen. Hiermee kunt u niet alleen een sportactiviteit ervaren, maar zelfs uw hand-oogcoördinatie, lichaamsflexibiliteit en focus helpen. Squash kan ook werken als een prachtige stressverlichter na je veeleisende dag. Mensen zeggen dat het wordt aanbevolen om aan het eind van de dag samen met je vrienden een potje squash te spelen om de stress te verlichten en ook fit te blijven.

Calorieën verbruik

Een snel overzicht van de verbrande calorieën bij het spelen van squash maakt het mogelijk om te leren hoe nuttig het kan zijn als een effectieve fitnesssport en zelfs als een trainingsroutine. De hoeveelheid calorieën die je verbrandt, hangt over het algemeen af ​​van hoeveel tijd je het spel speelt en je lichaamsgewicht. Maar daarnaast natuurlijk ook hoe hard je slaat met de squash rackets. Ook verbrandt een vrouwelijke deelnemer calorieën iets anders dan een mannelijke speler. Als u echter denkt aan een lichaamsgewicht van ongeveer 65 kilogram, krijgt u hieronder een idee van de verbrande calorieën bij het squashen:

Als je 10 minuten deelneemt aan het spel – 130 calorieën
Wanneer je 30 minuten deelneemt aan het spel – 390 calorieën.
Als je 60 minuten / 1 uur deelneemt aan het spel – 780 calorieën

Sommige autoriteiten zijn van mening dat squash je zal helpen meer calorieën te verbranden in dezelfde tijdsperiode in vergelijking met meer algemene energetische activiteiten, zoals voetbal, tennis of basketbal. Het wordt aanbevolen om te begrijpen dat de statistieken die hier worden gegeven een benadering bij benadering zijn en van persoon tot persoon kunnen veranderen, maar met het spel kun je bijna altijd een goede hoeveelheid calorieën verbranden.

Andere tips?

Zowel fitness als squash zijn goed te combineren met de kitesport. Je traint eerst je spieren om sterker te worden om ze daarna in te zetten voor iets leuks.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.