Kies voor een zwart fitness shirt!

Tijdens je fitness training draag je het liefst een T-shirt waarschijnlijk. Of dit een shirt is met lange mouwen, korte mouwen of een shirt in hemd vorm dat is voor iedereen verschillend. Echter dient een shirt dat je draagt tijdens het fitnessen wel van een bepaalde kwaliteit te zijn en absorberende eigenschappen bezitten. Het is niet fijn als je zweetdruppeltjes niet worden opgenomen en alsnog langs je lichaam af lopen toch? Daarnaast dient het shirt soepel te vallen en lekker zacht om je huid te liggen. Katoen is het perfecte materiaal om een fitness shirt van te maken. Katoen is zacht, sterk en neemt goed vocht op.

Waarom een wit T-shirt?

Katoenen shirts zijn in allerlei kleuren te verkrijgen, toch kiest met als fitness shirt vaak voor de kleur wit, waarom? Geen idee, wellicht de meest voor de hand liggende keus? Toch zijn zwarte T-shirtjes tijdens het fitnessen vaak veel handiger. Je ziet er minder op, stel dat een fitness apparaat niet helemaal schoon is dan zie je op je zwarte shirt geen strepen. Ook de zweetplekken zijn vele malen minder zichtbaar in zwarte T-shirtjes als in de witte variant. Ben jij op zoek naar een nieuw fitness shirt kijk dan eens naar de zwarte T-shirtjes in plaats van de witte.

Kwaliteit is nog belangrijker dan de kleur van je T-shirt

Een goed fitness shirt is  erg belangrijk voor een het comfort tijdens een stevige training. Bespaar daarom niet op je nieuwe fitness shirt, dit zal je training minder fijn maken. Toch hoeft kwaliteit ook zeker niet duur te zijn. Een kwalitatief goed shirt gaat namelijk vele malen langer mee dan een goedkoop shirt van minder goede kwaliteit. Kijk eens op de website van ShirtsofCotton.com. Alle shirts die je hier ziet, zijn gemaakt van de beste kwaliteit katoen en hebben een heerlijk draagcomfort. En zoals je ziet, ze zijn zeker niet duur!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.