Cellulite cups om de doorbloeding te stimuleren


Cellulite cups kunnen vrouwen helpen bij het aanpakken van cellulite. De klacht die ook wel bekendstaat als een sinaasappelhuid, heeft vooral te maken met problemen met de doorbloeding in de huidlagen en met de lymfecirculatie. Het spreekt dus ook bijna voor zich dat de behandeling die je hiervoor moet ondergaan deze doorbloeding moet stimuleren. Het is dan natuurlijk wel van belang dat je weet hoe je dit op de juiste manier moet doen. Zo kan je zorgen dat de klachten sneller kunnen afnemen. Dit doe je dus onder meer door cupping massages toe te passen.

De cups
De cellulite cups dragen bij aan het bevorderen van de doorbloeding door dat hiermee de huid vacuümgetrokken kan worden. Het gevolg is dat de massage nog beter aanslaat. Pas wel op dat de eerste paar behandelingen onaangenaam kunnen voelen. Het gebruik van olie, bijvoorbeeld massageolie, is daarom ook van belang. Daarnaast is het masseren van beneden naar boven, zowel op de benen als op de billen, wel heel belangrijk. Dit helpt het lichaam op gang en zorgt dat het lymfesysteem en het bindweefsel beter doorbloeden en de vetophopingen verdwijnen. De cups zijn daardoor een verbetering ten opzichte van een handmatige massage.

Hulp krijgen
Het kan vaak aan te raden zijn om, zeker in de beginfase, de massage niet zelf te doen, maar dit te laten doen. Dat kan dan worden gedaan door bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist die hier ervaring in heeft. De juiste techniek, waarbij bijvoorbeeld de draaiende beweging heel belangrijk is, draagt er immers aan bij dat de cellulite klachten worden teruggedrongen. De sinaasappelhuid verdwijnt alleen wanneer ook daadwerkelijk op de juiste manier wordt gezorgd dat de huid er beter voor komt te staan. Dit is heel belangrijk om te begrijpen. Daarom is eigenhandig beginnen niet altijd de verstandigste stap om te zetten.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.