Zelfverdediging die vrouwen kunnen gebruiken

Kennis is macht en kan vrouwen helpen om potentieel gevaarlijke situaties te onthouden. Het stelt hen ook in staat om snel en effectief te reageren wanneer een aanval plaatsvindt.

Studenten, ouders of iedereen die thuis veilig probeert te blijven, moeten allemaal basistechnieken voor zelfverdediging leren. Niet alleen dat, maar zelfverdediging vrouwen geeft je ook een verhoogd gevoel van vertrouwen en persoonlijke kracht.

2. Zelfvertrouwen

Een van de krachtigste dingen die vrouwen voor zichzelf kunnen doen, is het volgen van een zelfverdedigingsles. Dit biedt hen de zekerheid om voor zichzelf op te komen en zichzelf te beschermen tegen elke dreiging die op hun weg komt.

Vrouwen die de vaardigheden en technieken verwerven die nodig zijn om terug te vechten tegen een gewelddadige aanvaller, voelen zich vaak veiliger om door hun stad of stad te lopen. Hun kracht en assertiviteit dienen als een afschrikmiddel, wat potentiële aanvallers signaleert dat ze geen gemakkelijk doelwit zijn en dus de neiging hebben om ze te vermijden.

Training in een zelfverdedigingstechniek, of het nu Krav Maga of een andere stijl is, kan u de zekerheid geven die nodig is om uzelf in een scenario te verdedigen. Bovendien vergroot het uw algehele zelfverzekering die ook kan worden toegepast op andere aspecten van het leven.

3. Zelfrespect

Zelfrespect is het gevoel van goedkeuring die mensen voor zichzelf hebben. Dit omvat hun vaardigheden, waarde en waargenomen succes in het leven, evenals iemands fysieke uiterlijk.

Eigenwaarde kan een aanzienlijke impact hebben op uw geestelijke gezondheid en relaties. Het kan leiden tot ongezond gedrag, zoals het terugtrekken uit sociale situaties of het uitstellen van moeilijke taken.

Een laag zelfbeeld kan worden beïnvloed door genetica, ervaringen uit de kindertijd en discriminatie. Als je familie, school of gemeenschap bijvoorbeeld afkeurt, dan heb je eerder kans op een laag eigenwaarde.

4. Zelfdiscipline

Zelfdiscipline is een onschatbare vaardigheid die iedereen kan ontwikkelen. Het helpt je om je doelstellingen te bereiken, luiheid, uitstel en besluiteloosheid te overwinnen, evenals andere negatieve gewoonten.

Bovendien moedigt meditatie ons aan om geduldig, begripvol te worden en rekening te houden met de behoeften van anderen. Bovendien kan het ons helpen om externe druk en invloed te weerstaan.

Discipline begint met het begrijpen van wat je wilt bereiken en waarom het zo belangrijk voor je is.

Succes vereist dat je verleidingen zoveel mogelijk elimineert. Als je bijvoorbeeld de neiging hebt om naar junkfood te grijpen wanneer je hongerig bent, moet je deze verleidingen vermijden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.