Kandy

Op vakantie naar Kandy!

Het is weer tijd om alvast je vakantie te boeken! Na een lange tijd quarantaine is het weer tijd om heerlijk op vakantie te gaan en te genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Waar kun jij dit jaar naar toe? Je kunt bijvoorbeeld naar Sri Lanka. Dit is een Indische eiland en is vrij populair. Deze staat met name bekend om de thee ceylon. Het is natuurlijk ook een grote eiland. Het is aan jou de keuze om een stad te kiezen in dit mooie eiland. Heb jij geen idee? Dan kun je natuurlijk wat inspiratie op doen. Je kunt bijvoorbeeld op vakantie naar Kandy. Dit is een bijzondere stad, waar jij je dus niet zult vervelen. Het is een stad met rust, gezelschap en veel bezienswaardigheid. 

Wat valt er te zien? 

Wat valt er dan te zien in Kandy? In eerste instantie is het handig om te weten dat het een vrij grote stad is. Het is een van de grootste steden van Sri Lanka. Het is dan ook een stad vol met geschiedenis. Je kunt dus overal in het stad sporen van geschiedenis en cultuur terug zien. Deze hebben uiteraard een verband met elkaar. Het is dan ook bijzonder om te weten waar dit vandaan komt. Het beleven van een geschiedenis, kun je door te lopen over paden en dijken waar oude heren ook hebben gelopen. 

Kandy

Bezienswaardigheden  

Het is misschien niet zo gek dat de geschiedenis zich richt op Boeddha en meer. Het is waar het allemaal begon en waar het verder is gegaan. Het is daarom ook niet gek dat er veel geschiedenis en culturele bezienswaardigheden te zien zijn. Je kunt in Kandy bijvoorbeeld de Tempel van Tand bezoeken of de Royal botanic garden. Het is dus leuk! 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.