Fitnessen door middel van de elektrische fiets

 

Weet je waar ik echt een hekel aan heb? Aan binnen sporten. Dus zeg maar in een gym. Vind ik zo saai. Ik ben echt een buitenmens weet je wel. Dus ik voel me gewoon ongelukkig daar binnen. Maar goed, weet je wat probleem is in Nederland. Soms met name in de herfst is weer zo onguur buiten, harde wind. Dan heb je echt geen zin om te gaan hardlopen of tegen de wind in fietsen. Is geen doen. Dat weten we allemaal wel denk ik.

 

Dus ik zat te denken aan een elektrische fiets. Dat noemen ze ook wel een e-bike volgens mij. Die krengen zijn alleen zo duur. Tenminste dat dacht ik. Ik ging een beetje kijken op het internet naar goede deals. Kwam ik uit bij een winkel met de naam fast en furious. Ik zag hier prachtige modellen e-bikes nieuw, voor bodemprijzen niet normaal.

 

Tip: bezoek goedkope e-bike winkel Fastfuriousscooters.nl

Enfin, ik kon mijn geluk niet op. Ik heb lang gepeinsd echter welk specifiek model ik zou moeten aankopen er zijn zoveel geweldige fietsen hier te vinden eigenlijk. Aangezien ik een man ben, heb ik specifiek gekeken in het assortiment herenfietsen.

 

Uitgelicht: elektrische herenfiets fastfuriousscooters.nl

 

Ik koos specifiek Dutchebike touring model. Dat leek me de beste optie voor mij persoonlijk. Al vind ik de cargo editie van hetzelfde merk ook een goede fiets, tenminste, als ik de foto’s zo zie en de beschrijvingen lees.

 

Enfin, ik heb nu al een paar die fiets die touring die ik aangeschaft heb. Wat kan ik daar nou over zeggen? Ik vind het een heel fijne fiets eigenlijk. Hij rijdt lekker. Ziet er goed uit. Stevig. De accu is uitermate goed moet ik zeggen tot nu toe voor zover ik daar iets zinnig over kan aantekenen. Dus dit lijkt me wel de way to go om toch sportief bezig te zijn wanneer het weer wat minder is.  

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.