Fitness4daagse Born

2563_2924_1

Motiveer je zus, man, collega, buurvrouw, sportmaatje, vriend of vriendin om 4 keer samen te sporten in de week van 19 t/m 24 september 2016 tijdens de Nationale Fitness4daagse en te gaan bewegen voor het goede doel; de Hersenstichting. Health Center Fitness & Zo steunt dit initiatief. Doe ook mee!
Hersenaandoeningen komen voor in verschillende vormen en op iedere leeftijd. Wat niet iedereen weet, is dat bewegen niet alleen goed is voor je lichaam maar ook voor je geest. Door te bewegen hou je naast je lichamelijke conditie ook je mentale conditie op peil. Dit geldt zowel voor jong als oud!


Fitness & Zo steunt de Hersenstichting
Hans Hobbel, directeur van Fitness & Zo Born: “Bewegen heeft een positieve invloed op de hersenen. Het team van Fitness & Zo steunt daarom het initiatief van de Hersenstichting met veel enthousiasme. Bewustzijn van je gezondheid is een motivatie om te starten met sporten. Tijdens de nationale instapweek kan je bij Fitness & Zo vrijblijvend kennis maken met bewegen. Fitness & Zo Born organiseert tijdens de Fitness4daagse sportieve en sociale activiteiten waar zowel getrainde als ongetrainde mensen aan deel kunnen nemen. Je kunt zo kijken welke activiteit je leuk vindt en samen sporten voor het goede doel.”


Klaar om de uitdaging aan te gaan? 
Tijdens de Fitness4daagse kan je bij Fitness & Zo meedoen aan het reguliere programma. Je kan kiezen voor Spinning®, Yoga, Zumba, Fitness of Bootcamp bijvoorbeeld. Voor de kids zijn er extra Streetdance lessen. Er is een workshop van het voedings-en beweegprogramma van de Bornse Afvalrace, een Zumba Salsa masterclass en inloopdagen op 24 en 25 september.


Praktische informatie
Inschrijven kan via www.fitness4daagse.nl of bij Fitness & Zo Born, www.fitnessenzo.nl U betaalt voor de hele week €10,- p.p. Dit bedrag gaat 100% naar de Hersenstichting. Op vertoon van een volle stempelkaart, behaalt na vier keer sporten, ontvangt u een persoonlijk Fitness4Daagse Certificaat.

Bron:NLpersberichten.nl.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.