Bidons bedrukken doe je hier

Bidons zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Iedereen loopt nu wel met in ieder geval één bidon om onderweg altijd iets te drinken te hebben en het is nog eens beter voor het milieu dan steeds een nieuw plastic flesje kopen bij de supermarkt. Bovendien kun je zelf bepalen hoe je bidon eruitziet door deze te laten bedrukken met jouw eigen opmaak. Leuk voor jezelf, goed als marketingmiddel.

Jouw eigen bidon bedrukken

Op onze site kun je jouw bidons bedrukken met de opdruk die jij zelf wilt. Van tekst tot logo, het is allemaal mogelijk. Je kunt deze bedrukking zelf ontwerpen via onze handige tool, maar als je hier zelf niet uitkomt helpen we je er graag mee. De bedrukking is zo gepiept en van een hoge kwaliteit, zodat ook na intensief gebruik de bidon er nog uit kan zien als toen je deze net thuisbezorgd kreeg.

Je kunt bij ons alle soorten en maten bidons bedrukken die je maar wilt. Van kleine tot grote bidons, met verschillende dopjes en tuutjes en in alle kleuren die je je maar kunt bedenken. Geen saaie waterfles uit de discountwinkel bij jou om de hoek meer. Bovendien leveren wij een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Per fles betaal je slechts een paar dubbeltjes. Ideaal dus, zeker als je eraan denkt hoeveel tijd en geld je hiermee bespaart. Tot slot werken wij ook nog met alleen de beste materialen die ook nog eens zo klimaatneutraal mogelijk zijn. Goed voor jezelf en beter voor het milieu, wat wil je nog meer.

Bidons bedrukken voor de zakelijk markt

Naast eigen gebruik zijn bedrukte bidons ook een geweldige manier om meer naamsbekendheid te maken. Een drinkflesje komt altijd goed van pas, dus als jij als relatiegeschenk een bidon met jouw bedrijfslogo erop bedrukt kunt aanbieden, dan win je hier klanten en contacten mee. Elke keer dat je relaties dan de bidon gebruiken, worden ze aan jou herinnerd en de kans is dan groter dat ze met jou in zee willen gaan. Bovendien ‘ziet drinken doet drinken’, waardoor andere mensen ook geïnteresseerd kunnen raken in jouw bedrijf, wanneer ze iemand met jouw bidon zien. Bedrukte bidons als relatiegeschenk kun je bij ons in grote getalen bestellen en hoe meer je er bestelt, hoe voordeliger de waterflesjes worden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.