Review beauty organizer

Bij wijze van proeve mocht ik deze keer de befaamde beauty (lees make-up) organizer eens uitproberen van het bedrijf Beautycube.nl

Super leuk, maar ik dacht wel direct ‘is dit iets voor mij’? Als totaal ongeorganiseerd persoon wordt het me eigenlijk al teveel om de beauty-organizer in te delen. En zóveel make-up heb ik nu ook weer niet om ‘m helemaal te vullen, maar ach .. I’m in!

De Organizer in de Praktijk

Hij arriveerde per post. Pakje opengemaakt, de organizer uit het plastic gehaald en in de badkamer gestald (tja mensen, dáár gebeurt het allemaal ;-)). Make-up tasje netjes leeggehaald en dat wat ik dagelijks gebruik (mascara, oogpotlood, oogschaduw, rouge, wenkbrauwgel) neergezet in de organizer.

Het eerste wat ik ’s ochtends doe is na het wassen van mijn gezicht, m’n gezicht (zomer én winter) insmeren met zonnebrandcreme … lees vooral door: factor 30. Waarom? Omdat na een jarenlang onderzoek is gebleken dat zonnebrandcreme (vanaf factor 15) eigenlijk de allerbeste antirimpelcreme is wat er bestaat. Maar goed, ik dwaal af. De makeup organizer zorgde er vooral voor dat ik sneller te werk ging met het aanbrengen van make-up. Je hebt direct in het oog wat je nodig hebt – het zorgt dus voor tijdwinst. Enig nadeel zou kunnen zijn dat wanneer je te weinig make-up hebt (zoals ik) de aanblik nogal “leeg” oogt en daardoor overdreven overkomt. Maar geen man overboord; ik heb ‘m opgevuld met tubes creme.

  • Zou ik ‘m kopen? Ja, maar dan het allerkleinste model.
  • Zelf shoppen? Bezoek Beautycube.nl

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.