Buikvet verbranden: hoe doe je dat?

Heb jij wel eens dat je in de spiegel kijkt en een net iets te grote bolling uit je shirt ziet komen? Of dat je naar beneden kijkt en niet eens meer je tenen kan zien? Dan is er maar één ding om te doen: buikvet verbranden.

Buikvet verbranden is een taak die veel mensen liever uit de weg gaan. Logisch, het kost immers veel moeite om dit te doen. Een goed dieet, veel beweging en bovenal niet meer te veel drinken! Want een bierbuik is nooit iets moois om te zien.

De standaard manier van buikvet verbranden

De standaard manier van buikvet verbranden is heel simpel: veel bewegen!. Sta elke ochtend een uurtje eerder op en ga lekker bewegen. Afhankelijk van hoe veel overbodig buikvet je hebt en hoe snel je dit buikvet verbranden wilt, moet je kijken naar hoeveel je moet bewegen en hoe intens. Als jij iemand bent die voor het laatst de binnenkant van de sportschool heeft gezien toen er een keer gratis donuts werden uitgedeeld, is het misschien een idee om rustig aan te beginnen. Sta lekker wat eerder op en loop een rondje door het park of door je straat.

Stel doelen voor jezelf

Ben je toch een ietwat fitter persoon dan kan je langzaam maar zeker conditie gaan opbouwen. Het belangrijkste echter, ongeacht of je 50 kilo of 5 kilo te veel weegt, is om doelen voor jezelf te stellen. Door doelen te stellen heb je niet alleen iets om naartoe te werken, maar je ziet ook veel makkelijker de progressie die je maakt! Dit werkt motiverend en zodoende zal je buikvet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Buikoefeningen om extra buikvet te verbranden

Natuurlijk is het ook handig om buikoefeningen te doen. Dit is immers direct verbonden aan je buikvet, dus als je een extra tandje bij wilt zetten kun je ook nog wat sit-ups doen of misschien zelfs planken nadat je een rondje hebt gewandeld! Je kunt natuurlijk langzaam beginnen, misschien 5 of 10 sit-ups in setjes van 3 en een stuk of 10 seconden planken. Vervolgens als je merkt dat dit je gemakkelijk afgaat kan je steeds meer en langer buikoefeningen doen en voor je het weet heb je zelfs een sixpack op je buik in plaats van in de koelkast. Je kunt eventueel ook bij puurfiguur.nl terecht voor wat extra hulp!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.