Thuis sporten, hoe doe ik dat?

We zijn met ons neus op de feiten gedrukt dat we eigenlijk heel veel vanuit huis kunnen doen, werken, borrelen (denk aan online pubquizzes) maar zo ook sporten. Maar als je beginnende bent kan de wereld van fitness best wel overweldigend zijn. Daarom dat we even kort doornemen in dit artikel hoe jij makkelijk thuis het sporten kan oppakken.

Welk plekje ga ik aan sporten toewijden?

Zoek een goed plekje in huis waar je, afhankelijk van de activiteit, goed de ruimte hebt maar ook rust. Het is belangrijk dat je dit half uurtje of misschien wel uurtje echt even tot rust kan komen en je lichaam goed kan bewegen. Er is immers niets zo lekker en goed voor jouw lichaam maar ook, zeker niet te vergeten, jouw geest.

Wat vind ik leuk en wat heb ik nodig hiervoor?

Ben jij al bewust waar jij plezier uithaalt met sporten of wil je nog dingen uitproberen? Het kan allemaal, zorg wel dat je uitkomt op iets wat jou niet gaat vervelen en er voor zorgt dat je het niet als een ‘moeten’ maar als een ‘mogen’ gaat zien. Als beginnende thuissporter kan een fitness mat de trick al doen, hier kan je makkelijk een yoga sessie, Youtube home work out video of een fijne stretch sessie beoefenen.

Hoe lang kan ik het beste sporten?

Dit is een veel voorkomende vraag bij beginnende sporters maar hier is maar een duidelijk antwoord op, namelijk; hoe lang jij zelf wil en tijd voor vrij kan maken! Sporten is een mogen, iets wat je op lichamelijk en geestelijk vlak kan versterken dus als jij vandaag een half uurtje hebt dan top! Heb je een kwartiertje dan ook top! Laat niemand je zeggen dat je een minimum een uur of anderhalf moet sporten, en een aantal calorieën verbrand moet hebben, dan mis je de essentie van wat sporten voor jouw kan betekenen.

Bekijk de website van www.fitnessdelivery.nl voor jouw at home fitness apparatuur.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.