De sportkleding specialist in Den Bosch

Burned Sports! Misschien dat deze naam je al bekend in de oren klinkt, dat kan! Burned Sports is namelijk de sportkleding specialist in Den Bosch. Ken je deze winkel niet? Dan zullen we je snel kennis laten maken met dit bedrijf.

Burned Sports

Het bedrijf wat klein begon als basketbal specialist in Boxtel is nu, 9 jaar later gegroeid tot een bedrijf wat veel verschillende en exclusieve producten verkoopt. Van sportproducten tot de nieuwste sneakers en van sportaccessoires tot de gaafste festivals gear. Noem het maar op en zij hebben het allemaal. Misschien wel het allerbelangrijkste bij Burned Sports is de klantenservice. De klant is bij dit bedrijf nog steeds koning en dit is terug te zien in een snelle klantenservice. Burned Sports biedt kopersbescherming aan, achteraf betalen en zij geven persoonlijk advies door middel van een live chat. Burned Sports heeft een webshop en twee fysieke winkels gevestigd in Den Bosch en Utrecht.

De diversiteit binnen het bedrijf

Burned Sports is een bedrijf dat erg divers is. Producten die hier verkocht worden zijn vaak wat exclusiever en zie je minder vaak bij andere winkels. Hierdoor onderscheidt Burned Sports zich van andere winkels in deze scene. Omdat Burned zo divers is, is er voor ieder wat wils. Of je nu jong bent of oud, bij Burned Sports slaag je altijd. Sportmerken zoals Jordan, Nike, Puma en Under Armour heb je hier in overvloed. Naast deze sportmerken verkoopt Burned ook vele verschillende sneakers, kleding en accessoires.

Sportproducten bij Burned Sports

Voor iedere sportfanaat valt er bij Burned Sports wel wat te halen. In de winkel staat personeel dat weet waar ze het over hebben. Erg belangrijk natuurlijk als je je nieuwe sportschoenen komt kopen of als je een nieuw trainingstenue nodig hebt. Burned heeft ook zijn eigen basketbal kleding lijn, deze bestaat uit jerseys en shorts in alle kleuren en maten. Er is keuze tussen dubbelzijdig of enkelzijdig. De dubbelzijdige kledingstukken zijn gemaakt van een iets dikker materiaal en deze zijn dus aan twee kanten te dragen. Zo heb je twee kleuren in een kledingstuk! De producten zijn unisex en dus te dragen voor iedereen. Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf? Kijk op www.burnedsports.com of kom gezellig langs in de winkel!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.