Leer jezelf verdedigen! Krav Maga trainen in Barendrecht

 

05-09-2016, Geplaatst door contactcombatbv in Sport

img-3ee97a78e8df4dfe2743dbec972402b4

Nieuw in Barendrecht: twee keer per week Krav Maga trainen bij Contact Combat.
Maandag 12 september starten de lessen in sporthal de Riederpoort. Krav maga is een zelfverdedigingsysteem. Je traint je eigen weerbaarheid en je leert omgaan met vervelende situaties. Iedereen is welkom in het nieuwe filiaal van Contact Combat. Voor de allerkleinsten vanaf 6 jaar bieden we iedere maandag avond Kids Krav aan. Verder is er iedere maandag en vrijdag een beginners en gevorderden groep voor de volwassenen. Voor tieners van 12 tot 16 jaar hebben we een speciale Krav Teens groep op vrijdag avond. En we sluiten de week af met een speciale vrouwen zelfverdedigings-groep.


Heb je altijd al een keer een proefles Krav Maga willen volgen maar is het er nog niet van gekomen? Grijp dan nu je kans en geef je op! We bieden verschillende mogelijkheden dus kies voor de optie die het best bij je past. Er is heel veel mogelijk in Barendrecht.

Hoe ziet een les eruit?
In de lessen trainen we je mentale en fysieke weerbaarheid, we vergroten je zelfvertrouwen, verbeteren je lichamelijke conditie, kracht en lenigheid. We leren je manieren om beter om te gaan met agressie en stress. Je zult merken dat Krav Maga meer is dan alleen zelfverdediging. Het is voor veel mensen een “way of life”. Mensen die bij ons trainen worden gezonder en fitter. Voor alle groepen hebben we een gratis proefles. Geef je nu op via de website http://www.contactcombat.nl/barendrecht


Wie geeft er les?
Maandag 12 september gaan we open. De dagelijkse leiding in Barendrecht komt in handen van Maurice van Santen. Maurice is een ervaren top instructeur, KMG Instructor G2 en gediplomeerd KMG Kids Instructor. Hij brengt graag zijn kennis over op alle Krav Maga studenten in Zuid-Holland. Alex Kuiper, KMG Expert Level 3, instructeur sinds 2004 en eigenaar van Contact Combat zal persoonlijk aanwezig zijn bij de opening in Barendrecht.


Barendrecht Aanbieding
Schrijf je nu in en betaal tot 1 oktober geen inschrijf- en geen abonnements-geld.
Dus gratis trainen tot en met het einde van de maand september.
Aanmelden voor een gratis proefles: http://www.contactcombat.nl/barendrecht

Openingstijden: Iedere maandag en vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur.
Sporthal de Riederpoort, Riederhagen 2, Barendrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.