RawFitness power rack PRO (Refurbished!)

Refurbished | Nieuw maar zonder doos, alleen als demo gebruikt met lichte afmonteerschade / krasjes.  Alleen af te halen in ons magazijn te Maarssen.
Voor een nog voordeligere keus is dit een hele goede koop.

De RawFitness power rack PRO is zeer solide en daarom razendpopulair voor thuis- en semiprofessioneel gebruik.  Je kunt werkelijk je hele lichaam trainen op een comfortabele manier omdat het gemaakt is van heel zwaar materiaal.
Een groot voordeel is dat je relatief gezien weinig ruimte nodig hebt om je volledige training weg te zetten.

Het rek beschikt over een geïntegreerde multifunctionele optrekstang die voorzien is van slipvrije grepen voor optimale comfort tijdens het optrekken. Om bijvoorbeeld weerstandsbanden / power bands op te kunnen hangen is de power rack voorzien van 8 verchroomde pinnen zodat je ook dynamische trainingen kunt uitvoeren zonder dat je elders in je trainingsruimte op zoek moet gaan naar spullen.

Aangezien het rek beschikt over afneembare dip bars die daarnaast ook in hoogte te verstellen zijn kan je deze zeer eenvoudig weer bevestigen aan zowel de binnen- als buitenkant.

Voor extra veiligheid zijn 4 bar catchers en 2 opvangsteunen om te fungeren als spotters toegevoegd aan deze complete set. De bar catchers en opvangsteunen kun je naar eigen wens van 40 tot 172 cm in stappen van 35 mm. Hierdoor kun je nauwkeuriger trainen en heb je zelf invloed op de resultaten van je training!

Het rek is zeer zwaar belastbaar aangezien de constructie is gemaakt van staal. Het vierkante frame profiel van het rek is 75 x 75 x 2 mm. Behaal je doelen tot een maximale belastheid van maar liefst 400 kg!

Maak je homegym compleet met bijhorende RawFitness verstelbare halterbank en de RawFitness multifunctionele fitness opbergsysteem om al je losse trainingsmaterialen netjes in op te bergen.
Ook is de RawFitness power rack PRO verkrijgbaar inclusief een Lat Pulley systeem welke eenvoudig geintegreerd is in dit topproduct.

Productkenmerken:

  • Merk: RawFitness
  • Kleur: Zwart
  • Belastbaarheid: tot 400 kg
  • Geschikt voor: halterstangen met een binnenmaat (greep gedeelte) van minimaal 125 cm
  • Frame afmetingen: 75 x 75 x 2 mm
  • Power Rack afmetingen: 161 cm x 153 cm x 215 cm


De hele set komt in 2 dozen en is eenvoudig in elkaar te zetten met een duidekijke montage handleiding.
Met deze set haal je werkelijk iets compleets in huis.

€ 299.00

Naar de website

Post Author: