Multifunctional wandrek

Multifunctioneel en modulair wandrek uit de RawFitness-collectie is een van de meest innovatieve en plaatsbesparende fitnessrekken op de markt. Het neemt weinig plaats in, maar biedt veel trainingsmogelijkheden. Het multifunctionele wandrek met het hoofdframe (essentieel onderdeel) en extra bevestiging die op elke hoogte kan worden gemonteerd, het hoofdframe heeft 25 hoogteverstelniveaus.

Multifunctioneel wandrek is perfect voor fitnessstudio’s of thuis fitnessruimtes. De veelzijdige, verstelbare, ruimtebesparende en mooi ogende unit die dezelfde voordelen biedt als grote fitnessrekken.

U kunt het hoofdframe van het multifunctionele rack combineren met de volgende bevestigingen: trekbalk, dip-ab-station, medicijnbal-doelwit, polymetrische plaat, strijdkabelring.

Multifunctioneel hoofdframe van het muurrek – het is een essentieel onderdeel van het rek. Het heeft 25 hoogteverstelpunten, een massief kaderprofiel van 7 x 5 cm en een kuiken van 3 cm, totale lengte 2 m. Het heeft 4 bevestigingspunten aan de muur, afstand van de muur tot het rek 5 cm.

Trekbalk – een van de meest populaire bijlagen om pull-ups uit te voeren. De buis is 1,2 m breed, 28 mm diameter, afstand van het frame is 40 cm.

Aansluiting Dip-Ab-station – ideaal voor dips en buiktraining, afstand tussen staven 40 tot 60 cm. en het is 60 cm diep.

Medicijnbal doel bijlage – perfect voor alle type oefeningen met madicine, muurballen en slam ballen.

Polymetrische plaat – deze plaat zal elke plyo-doos vervangen, u stelt de hoogte in van de mooiste tot de meest uitdagende. Polymetrische plaatbevestiging kan ook de normale fitnessstap vervangen.

€ 59.00

Naar de website

Post Author: