Roeitrainer – First Degree Laguna S6

De First Degree Laguna S6 is het vlaggenschip van de First Degree Fitness roeitrainers. Deze professionele en zeer stabiele roeitrainer heeft een variabel waterweerstandsysteem met maar liefst 16 verschillende niveaus. De Interactieve Performance Monitor (IPM) van de Laguna S6 geeft je daarnaast de mogelijkheid om verscheidene software toepassingen te installeren.
 
Professioneel
De Laguna S6 heeft een extreem robuuste constructie die zorgt voor een stabiele trainingssessie. De in hoogte verstelbare hielsteun, de comfortabele handgreep en de dubbele aluminium rail zorgen ervoor dat je comfortabel en met een optimale houding kunt trainen. Daarnaast is de Laguna S6 onderhouds- en geluidsvrij, eenvoudig te verplaatsen en op te bergen.
 
Waterweerstand
De gepatenteerde variabele waterweerstand van de Laguna S6 heeft tot wel 16 weerstandniveaus waardoor deze roeitrainer geschikt is voor ieder trainingstype en iedere gebruiker. Trainen met behulp van waterweerstand zorgt voor een roeibeweging die het dichts bij het roeien in de natuur komt en voorkomt de zogenaamde ‘dode hoeken’. Het water wordt opgeslagen in een watertank die is gemaakt van het stevige en kwalitatief sterke polycarbonaat. Bij het water weerstandssysteem bepaald de snelheid van de beweging de weerstand en de mate van tegenkracht wat het water geeft.
 
Display
De Interactieve Performance Monitor (IPM) zorgt ervoor dat de Laguna S6 roeitrainer de mogelijkheid biedt om trainingsprogramma’s te gebruiken en trainingsgegevens op te slaan. Daarnaast geeft deze monitor ook in één oogopslag inzicht in geroeide tijd, afstand, snelheid, omwentelingen per minuut, calorieën, roeilevel en uw hartslag. Via de USB verbinding en jouw eigen computer kun je trainingen opslaan. Daarnaast kun je met een werkende internetverbinding online racen tegen andere sporters en je resultaten online opslaan.
 
Voor iedereen geschikt
De robuuste constructie van deze roeitrainer beschikt over geschikte afmetingen voor ieder huishouden. Daarnaast kan de First Degree Laguna S6 tot wel 200 kg belast worden en is hij geschikt voor personen tot een lichaamslengte van 208 cm. De First Degree Laguna S6 beschikt over een ergonomisch zitvlak welke soepel over de rails van de roeitrainer loopt, om zo een comfortabele beweging te garanderen. Op het moment dat je deze roeitrainer niet wilt gebruiken, klap je hem eenvoudig op en rol je hem weg door middel van de handige transportwieltjes.
 
Conclusie
Ben je op zoek naar een kwalitatief zeer sterke roeitrainer? Dan is de Laguna S6 de perfecte roeitrainer. De fantastische prijs/kwaliteitverhouding, de eenvoudige opklapbaarheid en de stabiliteit van deze roeitrainer maken dat deze roeitrainer geschikt is voor ieder huishouden en semi professioneel gebruik!

€ 1999.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *