Hometrainer – Reebok GB50 Ergo

Reebok heeft al jarenlang een goede reputatie binnen de fitnesswereld. Ook met de GB50 ergo hometrainer maakt Reebok deze reputatie meer dan waar en biedt je een geruime keuze aan trainingsmogelijkheden. Dit maakt de kwalitatief sterke hometrainer geschikt voor zowel de beginnend als meer ervaren sporter.
Materiaal
De GB50 beschikt over een stevig stalen frame van 32 kg. Daarnaast beschikt de hometrainer over een 9 kg zwaar vliegwiel met een swingmassa van 18 kg. Het 18 kg zware vliegwiel garandeert een soepele fietsbeweging en maakt het mogelijk de GB50 intensief te belasten. Ook biedt de GB50 de mogelijkheid om te trainen tot wel 120 kg.
Ergonomisch
Het comfortabele gelzadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. Ook het stuur is kantelbaar in een gewenste houding. Daarnaast beschikt de hometrainer over een lage instap. Mede hierdoor train je op een ergonomisch verantwoorde manier en voorkom je de kans op blessures.
Trainingscomputer
Het eenvoudig te bedienen LCD display voorziet je van voldoende uitdaging. Zo beschikt de computer over 32 verschillende weerstandniveaus en 23 verschillende trainingsprogramma’s. Zo bestaat de keuze o.a. uit:
1 manueel programma
3 doelprogramma’s (tijd, afstand en calorie)
1 wattage programma (10-350 watt)
1 HRC programma
1 herstelprogramma
1 userprogramma
12 berg en interval programma’s
Hartslag
De handvatten beschikken over handige hartslagsensoren. Dit maakt het mogelijk om tijdens je work-out een indicatie van je hartslag te ontvangen. Daarnaast beschikt de trainingscomputer over een hartslagontvanger. Met deze ontvanger kun je draadloos een hartslagband koppelen aan de hometrainer. Zodoende ontvang je een nauwkeurige hartslag en hoef je niet continue de sensoren vast te houden.
Conclusie
Reebok produceert al jaren kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur. Mede hierdoor haal je met de GB50 ergo een top hometrainer voor thuis in huis. Hij is stabiel, fluisterstil, en traint ergonomisch verantwoord. Dit maakt de GB50 geschikt voor het gehele gezin.

€ 429.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *