Hometrainer – Ergometer Kettler ERGO C6 – Demo

Hometrainer – Ergometer Kettler Ergo C6
Let op: Dit betreft een demo model van de Ergo C6. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers! Het is mogelijk dit model te versturen, de kosten hiervoor bedragen €25,-. Op dit product geldt wel de standaard garantie.
De Kettler Ergo C6 biedt als echte ergometer perfecte omstandigheden voor een moderne, watt-georiënteerde training. Uitstekend gelijkmatige en absoluut rustige loop, ook bij hogere trapfrequentie of hoger weerstandsniveau maken de training comfortabel. Het display krijgt door de bekleding van acrylglas een heldere look en biedt onderdak aan vele gevarieerde trainingsprogramma’s die via een jogwheel worden gestuurd. Andere pluspunten qua comfort zijn het innovatieve zadelconcept en de originele features zoals de tablethouder boven het display. De Ergo C6 is in de comfortabele C- of in de sportieve S-variant verkrijgbaar.
Het U-vormige stuur met de daarbijhorende opsteekhandvatten zorgen voor een comfortabele houding tijdens uw training. Daarnaast is het zadel zowel horizontaal – als verticaal verstelbaar, waardoor personen tot een lichaamslengte van 190 centimeter gebruik kunnen maken van deze hometrainer. Daarnaast heeft de Ergo C6 een lage instap, in tegenstelling tot de S6. Dit maakt de Ergo S6 nog net wat comfortabeler!
4 user profielen voor iedere gebruiker!
De Kettler Ergo C6 heeft de mogelijkheid tot het aanmaken van 4 verschillende profielen. Dit zorgt er voor dat het hele gezin individueel gebruik kan maken van de hometrainer. Met als doel dat iedere gebruiker zijn eigen persoonlijke trainingsdoel kan behalen.
 
De hometrainer wordt aangedreven met een V-belt, dit zorgt er niet alleen voor dat deze fiets zo goed als geluidsstil is, maar ook dat het onderhoud vrijwel nihil is. Afhankelijk van het aantal – en de intensiteit van uw trainingen is het aan te raden de hometrainer eens in de maand á anderhalve maand een korte onderhoudsbeurt te geven.

€ 524.25

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *