Crosstrainer – Reebok GX40

Deze Reebok GX40 crosstrainer is de ideale crosstrainer voor de beginnende thuissporter. De GX40 geeft jou de mogelijkheid om op ieder gewenst moment jouw gehele lichaam te trainen, om zo jouw persoonlijke trainingsdoelstellingen te kunnen behalen! De beweging van de crosstrainer stimuleert een loopbeweging, zonder de belasting waar je buiten mee te maken zou hebben.Het vliegwiel van 14 kg en het eigen gewicht van 48 kg zorgt ervoor dat de kwaliteit van de crosstrainer gegarandeerd is. Mede hierdoor is de maximale belastbaarheid van dit model 110 kg. De crosstrainer beschikt over lengtepas van 38 centimeter. Dit is de afstand wat de pedalen en dus ook jouw voeten afleggen bij iedere omwenteling.
Display
De GX40 crosstrainer beschikt over een zeer duidelijk display met ingebouwde houder om een tablet of telefoon op te plaatsen. Dit display geeft jou de keuze in 8 manuele weerstandniveaus, 4 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en de mogelijkheid om op hartslag te trainen met de ingebouwde handsensoren of door gebruik te maken van een borstband. Het display werkt op batterijen. Hierop wordt weergegeven:
Afstand
Aantal calorieën
Hartslag
RPM
Snelheid
Tijd
Conclusie
Geconcludeerd kan worden dat de GX40 crosstrainer voor iedere thuissporter een zeer geschikt model is. Doordat de crosstrainer erg compact is, staat deze niet snel in de weg. Het relatief zware vliegwiel en de hoge belastbaarheid zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog in het vaandel staat, waardoor de prijs/kwaliteitverhouding is wat dit model onderscheid van andere modellen.

€ 529.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *