Core Power Storage Cart

De Core Power Storage Cart is een verrijdbaar stalen opbergmeubel met afneembare kratten, waarin alle producten uit het Core Power Basic, Plus en Performance pakket kunnen worden opgeborgen.

De onderste stalen plaat is sterk genoeg om een set kettle bells en Sandbells te dragen, de onderste kratten zijn groot genoeg om een BOSU Balance Trainer in op te bergen. De diepe kratten bieden ruimte voor Aquabags, Gymsticks of Fit-Stik en bovenop de open kratten kunnen Dynamax Medicne Balls of Kamagon Balls worden opgeborgen. Aan het raster kunnen Slastix Tubings en accessoirres gehangen worden, zodat ze snel en gemakkelijk gebruikt kunnen worden tijdens een training. Onderin bevindt zich een afsluitbare opbergruimte voor kleinere waardevolle materialen, zoals bijvoorbeeld een Trigger Point setje.

• Afneembare krat met opbergvak in verschillende dieptes.
• Afsluitbare opbergruimte.
• Robuuste stalen plaat voor kettlebells en SandBells.
• Raster voor tubings en accessoires.
• Wielen waardoor de kar makkelijk te manouvreren is.

Het grote voordeel van de Core Power Storage Cart is dat alle materialen in no time tot je beschikking zijn en ook weer opgeruimd hebt. De ruimte kan hierdoor buiten de functionele trainingsuurtjes ook voor andere workouts worden gebruikt. Daarnaast past het robuuste karakter van de kar past perfect bij de uitstraling van een functional training zone.

De Core Power Storage Cart wordt exclusief trainingsmaterialen geleverd.
Met het Core Power Club Package kunt u meteen beginnen met Core Power!

CORE POWER from Meijers Fit&Gezond on Vimeo.

€ 2420.00

Naar de website

Post Author: ifonhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.