Roeitrainer – Kettler Coach 6

Met de Kettler Coach 6 roeitrainer haal jij de perfecte roeitrainer voor bij jou thuis in huis. Niet alleen dankzij het mooie industriële zwarte design met oranje en zilveren details maar ook door het comfortabele gebruik is dit cardioapparaat van hoge kwaliteit. Dankzij het relatief lange ontwerp van deze roeitrainer is het mogelijk voor personen tot 2 meter om ermee te trainen. Dankzij de dubbele rails met het zogenoemde Loop Design is de roeitrainer zeer stabiel en kan er ook getraind worden tot een maximaal gewicht van 130 kg. Deze Kettler Coach 6 is voor zowel thuisgebruik als voor (semi)professioneel gebruik geschikt.
MATERIAAL
Het sterke materiaal van de Kettler Coach 6 zorgt voor weinig onderhoud, geen krakend of piepend geluid en veel stabiliteit. De stabiliteit is echter niet alleen dankzij het sterke materiaal, maar ook dankzij de dubbele rails waarover het zitvlak beweegt. De afmetingen van de roeitrainer zijn 217 x 57 x 84 cm en hij is op te klappen waardoor de afmetingen vanzelfsprekend 84 x 57 x 217 cm zijn. Het zitvlak zelf is een comfortabel stoeltje dat aan beide kanten over de rails glijdt, waardoor er een echt roeigevoel gecreëerd wordt. Dit stoeltje is geverifieerd door professionele roeiers en zit relatief hoog boven de grond, waardoor het opstappen en afstappen zeer eenvoudig wordt. De afstand van de zitting varieert van 25 tot 120 cm. Dit is relatief lang, en helpt het sporten voor langere personen. De voetsteunen zijn verstelbaar en het vliegwiel weegt 6 kg. Dankzij het niet al te zware vliegwiel, is de minimale weerstand redelijk laag. Dit maakt het sporten makkelijker.
DISPLAY
Dankzij het duidelijke zwarte touchscreen display met verlichte witte letters en cijfers is het zeer eenvoudig om de gegevens en de resultaten van iedere work-out te zien en bij te houden. Het display zit gemonteerd op een beweegbare arm die dus voor iedere lengte versteld kan worden zodat iedere gebruiker, ongeacht de lengte (tot 2 meter), er op kan sporten. Op het display zijn de volgende gegevens te lezen:
Slagen per minuut
Afstand
Tijd
Calorieverbruik
Hartslag
RPM
Watt
Grafische weergave van de work-out
Met de touchscreen toetsen is het zeer eenvoudig om de gegevens te monitoren en bij te houden en dankzij de goed verlichte witte cijfers en letters is alles zeer duidelijk zichtbaar. Met een bij te bestellen borstband kun je perfect jouw hartslag bijhouden. Mocht je last hebben van hartproblemen of iets dergelijks, kun je de roeitrainer zo instellen dat deze jou een signaal geeft wanneer jouw hartslag te hoog wordt. Daardoor hoef je niet bang te zijn dat je te hard traint.
PROGRAMMA’S
De Kettler Coach 6 beschikt over maar liefst 13 programma’s die allemaal een ander doel en intensiteit hebben. De weerstand wordt tijdens de programma’s automatisch aangepast. Hierdoor is er voor ieder niveau een passende training te vinden, van een beginnende sporter tot de ervaring expert. Ook via verschillende apps, zoals Kettmaps, kunnen er programma’s gevolgd worden. Deze apps zijn dan te verbinden met jouw smartphone of iOS of Android tablet via Bluetooth. De Coach 6 heeft 10 weerstandsniveaus die werken met een EMS inductiesysteem. Zo kun je trainen van 25 tot 400 watt. Als jij geen tijd hebt voor hele programma’s of zelf wilt bepalen hoe je traint, kun je natuurlijk ook simpel voor de manuele training kiezen. Op deze manier bepaal je zelf hoe lang en hoe zwaar je work-out is.
CONCLUSIE
Voor iedere sporter is deze roeitrainer uiterst geschikt, van beginnende sporter tot professionele roeier. Dankzij de programma’s en de weerstandsniveaus zijn er veel varianten beschikbaar om de intensiteit te bepalen. Omdat de Kettler Coach 6 een relatief grote roeitrainer is, kan er gesport worden door alle personen tot 2 meter. Het handige display met touchscreen functies laat jou perfect zien wat je nodig hebt tijdens jouw work-out. Als je nog op zoekt bent naar een stabiele roeitrainer die lang mee zal gaan en die het extra roeigevoel moet geven, ben je met de Coach 6 op het perfecte adres.

€ 1199.00

Naar de website

Post Author: