Loopband – Kettler Track S2

De Kettler Track S2 komt voort uit de nieuwe serie loopbanden van Kettler. De loopband is ideaal voor elke thuissporter dankzij de vele specificaties en extra’s. Met behulp van verschillende apps waaronder KETTMaps is het mogelijk om interactief te trainen. Daarnaast is er in het loopoppervlak het innovatieve energy deck toegepast. Waardoor de ultieme loopervaring gecreëerd wordt.
MATERIAAL
De Track S2 is voorzien van een sterke 2 pk motor waardoor het mogelijk om een topsnelheid te behalen van 16 km/uur. Dankzij de stevige constructie is de loopband belastbaar tot 120 kilogram. Met de elektrisch instelbare hellingshoek wordt je training nog uitdagender. De hellingshoek kan ingesteld worden tot maar liefst 10%. Met behulp van de transportwieltjes kan je eenvoudig de loopband verplaatsen. Met een loopoppervlak van 130 x 44 cm kun je comfortabel je training uitvoeren. Het loopoppervlakte kan eenvoudig opgeklapt worden met het soft-drop mechanisme. Voor de optimale loopervaring is hij voorzien van een energy deck.
ENERGY DECK
De Kettler Track S2 is ontworpen met de nieuwste exclusieve technologie namelijk het energy deck. Dit bevindt zich in het loopoppervlak en zorgt voor een geheel nieuwe en betere loopervaring. Voorheen werd deze techniek al geïntegreerd in hardloopschoenen waarmee het zorgt voor een rebound effect. Kettler heeft deze technologie verder doorontwikkeld en dit geïnstalleerd in het loopoppervlak van de loopbanden.
Het energy deck vangt de klap van de hardloopbeweging op, vervolgens wordt deze geabsorbeerd en wordt de impact energie teruggegeven ook wel het rebound effect genoemd. Energie-elementen hebben een unieke structuur en bieden uitstekende schokabsorptiecapaciteit. Bovendien begeeft het materiaal zich terug in zijn oorspronkelijke positie en biedt zo de energieherstel. In vergelijking met normale rubberen absorptiemiddelen wordt het niet broos. Zelfs na vele jaren blijft de absorptiecapaciteit ongewijzigd.
Dankzij het rebound-effect kun je sneller en dynamischer rennen op de loopband. Spieractiviteit neemt toe, wat een gerichte training van de beenspieren betekent. Dit houdt in dat training op het energy deck vooral prestatie verbeterend is. De energie-elementen hebben extra grote afmetingen, wat betekent dat luidruchtige trillingen op het frame van het apparaat worden geminimaliseerd. Het loopt stiller en soepeler dan loopbanden opgebouwd uit kleinere elementen.
COMFORT
De Kettler Track S2 biedt het optimale comfort gedurende je training. Zo kun je met behulp van de toetsen in de armgrepen de snelheid en hellingshoek aanpassen. Met je favoriete playlist klinkend door de ingebouwde speakers en de ventilator die een frisse lucht blaast, geniet je volop van elke trainingssessie. Naast het display zijn er aan beide zijden inkepingen gemaakt om je bidon of drank te plaatsen, met daarin een geluiddempende laag zodat je niet constant je bidon hoort trillen tijdens het rennen. Kijk je liever een serie of film gedurende je training? Dan is dat mogelijk dankzij de tablethouder die zich op het display bevindt.
INTERACTIEF TRAINEN
Met behulp van de ingebouwde bluetooth ontvanger is het mogelijk om interactief te trainen met je tablet of smartphone. Met het gebruik van gestandaardiseerde protocollen voor bluetooth blijft deze loopband compatibel met toekomstige updates. Steeds meer apps gebruiken de technologie die geprogrammeerd zit in de loopbanden van Kettler. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om met de app Zwift te trainen. Maar ook met KETTMaps dit is de training software van Kettler. KETTMaps is voorzien van meer dan 120.000 km visueel realistisch videomateriaal waarmee je gegarandeerd diversiteit aan je trainingsroutine toevoegt. Elk uur van de dag zijn er open trainingssessies waarin je kan concurreren en vergelijke met andere personen.
DISPLAY
De Track S2 is voorzien van een 132 x 55 mm LC display met een nieuw design. Om het gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken is er gekozen voor minder maar meer begrijpelijke en georganiseerde toetsen en knoppen. Daarnaast is het display voorzien van plexiglas waardoor het een elegante hoge kwaliteit uitstraling krijgt. Met de customized view brengt Kettler een nieuwe optie in het display. Hiermee bepaal jij zelf welke gegevens je getoond wilt hebben op het display. De volgende gegevens kunnen weergegeven worden op het display:
Trainingstijd
Afstand
Snelheid
Hellingshoek
Calorieverbruik
Hartslag
CONCLUSIE
De loopband Kettler Track S2 is een kwalitatief hoogwaardige loopband die uiterst geschikt is voor de thuissporter. Dankzij het energy deck ervaar je een geheel nieuw looppatroon waarvan je lange tijd plezier gaat hebben. Het nieuwe display is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waarbij je zelf bepaald wat je te zien krijgt. De Track S2 biedt uitzonderlijk veel comfort en is kwalitatief erg sterk voor de desbetreffende prijsklasse.

€ 899.00

Naar de website

Post Author: