Hometrainer – Kettler Giro R Black – Recumbent Bike

De Kettler Giro R Black Recumbert Bike is de ideaal geschikt voor mensen die in beweging willen blijven en voor revalidatiedoeleinden. De grote voordelen van een Recumbent Bike ten opzichte van een Upright Bike (Hometrainer) zijn de eenvoudige instap en de steun die de de stoel aan je rug geeft. De comfortabele rugleuning van de Kettler Giro R geeft je perfecte ondersteuning waardoor ook mensen met lage rugklachten kunnen trainen op deze hometrainer.
Multifunctioneel
Buiten sporters met blessures is deze ligfiets ook geschikt voor de reguliere sporter. Dankzij het op maat af te stellen zitvlak geniet je van optimaal comfort en train je geheel blessurevrij. Daarnaast heb je de keuze om je handen te plaatsen op de handvatten bij de trainingscomputer of naast het lichaam zodat je in verschillende houdingen kunt trainen.
Trainingscomputer
De trainingscomputer van de Kettler Giro R hometrainer bied je vele trainingsmogelijkheden. De computer is voorzien van 8 verschillende trainingsprogramma’s, waaronder een Heart Rate Control programma zodat je op hartslag kunt trainen. De Heart Rate Control functie is uit te voeren via de hartslagsensoren, via de oorclip en door middel van een borstband. Al je trainingsgegevens kun je aflezen op het overzichtelijke dual-color display.

€ 619.00

Naar de website

Post Author: