Handgrips – Heavy Grips – Beginner Set

Heavy Grips Grippers zijn de manier om je hand en onderarm gripkracht enorm te versterken. Deze handknijpers zijn ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennissers, krachtsporters enzovoort.
De kwaliteit van de Heavy Grips is zo goed dat wij er levenslange garantie op geven! Mocht het gebeuren dat een handknijper na een aantal jaar en duizenden herhalingen toch kapot gaat dan krijg je direct een nieuwe. Bewaar daarom je factuur bij aankoop goed, dit is het garantiebewijs.
Heavy Grips handknijpers zijn er in 6 verschillende niveaus. Kies zorgvuldig je gripper(s) uit. We kunnen helaas eenmaal geopende grippers niet omruilen. Is een aangeschafte gripper te zwaar voor je, dan zit er niks anders op dan hard trainen om hem te kunnen sluiten!
Beginner set
De beginner set bestaat uit de handknijpers van 45, 68 en 91 kg.
Welke gripper past het beste bij je?
1) Je begint met grip training, je bent herstellend van een blessure of je zoekt een goede warming-up handknijper. Hiervoor is de HG100 ideaal. Voor sommige dames is deze handknijper al een goede uitdaging. De HG100 heeft een knijpkracht van 45 kg.
2) Als volgende gripper staat de HG150 op de lijst. Deze handknijper is voor mannelijke sporters die al specifiek bezig zijn met hun sport. De dames zullen hier een zeer pittige uitdaging aan hebben en misschien wel niet kunnen dicht krijgen. Dit is een natuurlijk een zéér leuke uitdaging! De HG150 heeft een knijpkracht van 68 kg.
3) De volgende gripper is HG200. Wanneer je deze handknijper direct de eerste keer dicht krijgt dan ben je flink sterk en op de goede weg! Voor de meeste mannen is deze gripper echter een pittige uitdaging en zal het vaak pas na een paar keer trainen lukken. De HG200 heeft een knijpkracht van 91 kg.
4) De HG250 is de wereldwijde standaard als het gaat om grip kracht. Alleen de krachtsporters die er serieus op gripkracht trainen zullen de Heavy Grip uiteindelijk sluiten. Voor de meer gewone sporter zal dit een gripper zijn die ze niet zullen sluiten. De HG250 heeft een knijpkracht van 114 kg.
5) De HG300 is echt een ultieme gripper. Als je deze ooit gesloten krijgt dan behoor je direct tot de elite grip groep mannen. Om deze handknijper te kunnen sluiten is het van belang dat je de vorige handknijpers goed bent doorlopen. Van de honderdduizenden atleten die HG grippers wereldwijd hebben gekocht zijn er maar een paar honderd die deze gripper ooit hebben gesloten. De HG300 heeft een knijpkracht van 136 kg.
6) En dan als allerlaatste is er nog de HG350 deze gripper wordt ook wel The Beast genoemd! Dit is het ultieme sluitstuk van de Heavy Grip series. De schatting is dat er wereldwijd slechts tussen de 10 en de 20 mensen zijn die deze gripper kunnen sluiten! Als deze je ooit lukt, dan horen we graag van je! De HG350 heeft een knijpkracht van 159 kg.
Levenslange garantie
Wij op de Heavy Grips levenslange garantie aan. Wij stellen echter maar 1 voorwaarde hieraan: Is de gripper beschadigd door andere oorzaken dan normaal gebruik, dan vervalt de garantie. Onder normaal gebruik wordt verstaan het sluiten van de gripper met 1 hand. Bij het gebruik van andere apparatuur of andere hulpmiddelen om de gripper te sluiten vervalt de garantie.
Al met al heb je met de Heavy Grips handknijpers een hele uitdagen en zul je de hand- en onderarmspieren sterk verbeteren.

€ 56.72

Naar de website

Post Author: