FitBike – Interactieve Trainingscomputer

Raak jij snel verveeld omdat je alleen maar hetzelfde trainingsprogramma traint? Met de nieuwe trainingscomputer voor de FitBike Race Magnetic Home & Pro is dit verleden tijd! Met deze computer is het mogelijk om overal ter wereld te trainen! Dankzij de nieuwe innovatieve trainingscomputer voor deze spinningbike kun je interactief trainen aan de hand van Google Streetview beelden!
Uiteraard zijn er ook diverse trainingsprogramma’s in opgenomen om voor iedere sporter een compleet pakket aan te bieden. De trainingscomputer maakt een Bluetooth verbinding je Smartphone. Hierna neemt de applicatie iBiking+ alles over. Deze app is gratis te downloaden voor Android en iOS (Apple).
Nadat de verbinding tot stand is gebracht kun je een route uitstippelen en deze gaan trainen. Dit kan een rondje in New York zijn of een stevige berg beklimming in de Alpen!
Snelheid detectie
Dankzij de innovatieve circulaire bewegingstechnologie neemt de sensor op de Fitbike Race Magnetic Pro real-time bewegingen waar vanuit uw spinningfiets waardoor je de afstand van je eigen gekozen route ook daadwerkelijk fietst. Hierdoor worden je trainingen een stuk intensiever en zal het behalen van je persoonlijke doelstellingen een stuk uitdagender worden!
Weerstand
De FitBike Race Magnetic Pro staat bekend om zijn magnetische weerstand systeem. Dit systeem zorgt er voor dat je de weerstand op de spinningbike tot een zeer hoog niveau in kunt stellen. Wil je daadwerkelijk de Alpe d’Huez beklimmen of misschien wel de Mont Ventoux? Dan kun je deze weerstand dus ook zó hoog instellen dat het ook echt een intensieve klim wordt! De weerstand van de spinningbike zal niet automatisch mee worden veranderd met de hellingshoek van uw route. Dit maakt het mogelijk om als beginnende sporter ook steile bergen te beklimmen.
Gegevens
Door middel van de iBiking+ applicatie is het mogelijk om je vooruitgang van je trainingen bij te houden. Gegevens zoals je afstand, gemiddelde snelheid, calorieverbruik en tijd zijn terug te bekijken.
Let op! Deze trainingscomputer is enkel te gebruiken in combinatie met de iBiking+ applicatie en heeft op zichzelf geen display of ingebouwde trainingsprogramma’s! Deze interactieve trainingscomputer is enkel te gebruiken in combinatie met de FitBike Race Magnetic Home & Pro

€ 80.00

Naar de website

Post Author: