Crosstrainer – Kettler Unix PX

De Kettler crosstrainer Unix PX is een van de topmodelen uit de Kettler crosstrainer serie. De nieuwe Extended Motion technologie zorgt voor een nieuwe bewegingskwaliteit bij het crosstrainen. Het gepatenteerde draaimechanisme maakt een gelijkmatige en ovale beweging mogelijk. Het grote voordeel hiervan is dat er een nog natuurlijkere loopbeweging wordt nagebootst.
Geavanceerde trainingscomputer
Door de samen met Siemens ontwikkelde trainingscomputer kun je eenvoudig en comfortable door het menu heen gaan. Dankzij de helder grafische weergave kun je al je relevante trainingsgegevens aflezen. Zo zie je de:
Tijd
Afstand
Snelheid
Omwentelingen
Calorieverbruik
Omgevingstempratuur
Conditie
Hartslag
Verder is het mogelijk om een indicatie van je hartslag te krijgen. Dit kan door contact te maken met de geïntegreerde hartslagsensoren. Wil je nu je exacte hartslag meten, dan kun je gebruik maken van een borstband. Met de borstband is het mogelijk om zonder contact te maken met de sensoren uw hartslag af te lezen op de trainingscomputer.
Materiaal
De Kettler Unix PX is voorzien van een vliegwiel van 20 kg en heeft acht verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Dankzij de stevige bouw van de Crosstrainer is het mogelijk te trainen tot 150 kg. Mede hierdoor en de verstelbare lengtepas laat de Kettler Unix Px niets aan de wenssen van de ambitieuze sporter over.

€ 799.00

Naar de website

Post Author: